Blog

Maak eens even tijd voor jezelf...

Even tijd nemen om bij jezelf stil te staan... Wie je bent, wat je talenten zijn en hoe je sterker in de wereld kan staan, beter kan communiceren met anderen en minder geïrriteerd kan zijn door anderen...

Schrijf je in voor de korte training 'Ken jezelf begrijp de ander' (woe avond, 8juni).

Iedereen heeft kwaliteiten, maar op sommige momenten vervormen ze tot minder fijne eigenschappen. Soms storen we ons aan bepaalde mensen, maar eigenlijk zegt deze irritatie vaak ook iets over onszelf.

In deze training word je ondergedompeld in het model van de kernkwadranten van Offman. Dit model helpt je een beter zicht te krijgen op je troeven en uitdagingen. Door inzicht in onszelf en het systeem van de kernkwadranten, zal je beter begrijpen waarom je moeite hebt met bepaalde mensen of lastig wordt van sommige situaties. Het geeft je ook handvaten op vlak van communicatie en inzichten in (moeizame) relaties (met bv. een collega, familielid, kennis,..).

Deze training is interessant voor jezelf om meer zelfkennis te vergaren, een goede stap naar betere zelfzorg en positievere omgang met anderen. Maar het is ook een echte aanrader voor iedereen die mensen begeleidt of coacht, omdat het je doet stilstaan bij je eigen manier van begeleiden en een kader kan bieden voor de mensen die je ondersteunt.

#persoonlijkheidsvorming #training #lifecoaching #zelfkennis #relaties #communicatie

Featured Posts
Archive
Follow Me
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon

Vicky Colman

Dijkstraat 13,

2288 Bouwel (Grobbendonk)

Voeding-, gezondheid- en levenswijzeconsulent

Gewichtsconsulent - Meester herborist

Massagetherpeut - Voetreflexoloog

Maatschappelijk assistent,trainer, docent

  • White Facebook Icon

Tel: 0488/60.32.83

'like me' op

Alle info op de website is louter informatief. De recepten zijn zorgvuldig gekozen en uitgetest, desondanks kan er geen garantie gegeven worden. De auteur kan niet aansprakelijk worden gesteld voor lichamelijk en materiële schade. De adviezen en sessies die gegeven worden zijn ondersteunend en vervangen geen medische behandeling. Er worden geen diagnoses gesteld en (bij vermoedens van) medische klachten/aandoeningen wordt doorverwezen en bekeken of/hoe complementair gewerkt kan worden.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now