top of page

Blog

Maak eens even tijd voor jezelf...

Even tijd nemen om bij jezelf stil te staan... Wie je bent, wat je talenten zijn en hoe je sterker in de wereld kan staan, beter kan communiceren met anderen en minder geïrriteerd kan zijn door anderen...

Schrijf je in voor de korte training 'Ken jezelf begrijp de ander' (woe avond, 8juni).

Iedereen heeft kwaliteiten, maar op sommige momenten vervormen ze tot minder fijne eigenschappen. Soms storen we ons aan bepaalde mensen, maar eigenlijk zegt deze irritatie vaak ook iets over onszelf.

In deze training word je ondergedompeld in het model van de kernkwadranten van Offman. Dit model helpt je een beter zicht te krijgen op je troeven en uitdagingen. Door inzicht in onszelf en het systeem van de kernkwadranten, zal je beter begrijpen waarom je moeite hebt met bepaalde mensen of lastig wordt van sommige situaties. Het geeft je ook handvaten op vlak van communicatie en inzichten in (moeizame) relaties (met bv. een collega, familielid, kennis,..).

Deze training is interessant voor jezelf om meer zelfkennis te vergaren, een goede stap naar betere zelfzorg en positievere omgang met anderen. Maar het is ook een echte aanrader voor iedereen die mensen begeleidt of coacht, omdat het je doet stilstaan bij je eigen manier van begeleiden en een kader kan bieden voor de mensen die je ondersteunt.

#persoonlijkheidsvorming #training #lifecoaching #zelfkennis #relaties #communicatie

Featured Posts
Archive
Follow Me
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
bottom of page